News

22-03-2018

Let There Be Brunch x KetelOne

Onze (al beroemde) Brunch is back! Zondag 1 april organiseren we een groot brunchspektakel bij Lokaal Edel! Ditmaal neemt KetelOne ons Lokaal helemaal over! Wederom met alle ingrediënten die jij nodig hebt op een zondag: lekker eten, Bloody Mary’s, Espresso Martini’s & livemuziek!

18-01-2018

Nieuw bij Lokaal Edel: Boozy Brunch

Na een supergezellige & overvolle eerste editie, organiseren wij op zondag 11 maart het volgende brunchspektakel bij Lokaal Edel!

Wederom zullen we de tafels vol zetten met allerlei smaakvolle ingrediënten die jij nodig hebt om je kater te overleven. Voor de terugkomer: we zullen niet in herhaling vallen! Iedere maand zal jouw plateau weer vol liggen met andere creatieve gerechten!

15-12-2017

EdelWise komt er weer aan!

Deze maand mag je al een weekje eerder dan gebruikelijk van EdelWise genieten! Op 22 December verwelkomen wij jou en je vrienden namelijk al bij het grootste kerstspektakel van Amsterdam. Laat dat ellenlange kerstdiner bij je (schoon-)familie nog maar even op zich wachten. Eerst is het tijd voor lekker eten, heel veel drankjes, glitters en kerstballen!
Voor het speciale EdelWise kerstdiner (euro 39,50 inclusief je entreekaart) reserveer je alvast via 020-7995000 of info@edelwise.nl.

14-08-2017

Boek nú jouw kerstdiner!

De meest gewilde data voor de kerstdiners stromen nu al vol. Mocht jij nog niks geboekt hebben, zorg er dan voor dat je dit zo snel mogelijk doet! Wij helpen jou graag met de organisatie en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. In samenwerking met Edel Spijs kunnen wij ook het lekkerste eten en de bijpassende dranken verzorgen. Ga jij voor klassiek of geef jij jouw gasten graag een verrassing?

Neem contact met ons op om jouw datum vast te leggen!

24-04-2017

Bearded Villains organiseert Beardsterdam

Op 20 Mei organiseert Bearded Villains het Beardsterdam Event in het Atrium van het Sieraad. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit unieke event voor mannen met baarden! Van live muziek en een barbershop tot internationale tattoo artists! Met deelnemers uit meer dan 16 landen wordt dit het grootste baarden-event van Europa.

Voor kaarten en meer info: www.beardsterdam.com

27-03-2017

De SpinAwards komen er weer aan!

Op 20 April worden ze weer uitgereikt: De SpinAwards! Dit zijn dé prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. De prijzen worden uitgereikt aan Nederlandse en Belgische inzenders tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en wordt voor de tweede keer gehouden in Het Sieraad!

Edel Events zal gedurende deze avond 1200 man publiek ontvangen in het Atrium. Meer weten over het event? Bekijk het hier: https://www.spinawards.nl/nl/home

 

10-11-2016

E-CRU wines & spirits wijnproeverij en cursus

E-CRU wines & spirits najaarsproeverij bij Het Sieraad Amsterdam

Op zondag 20 November ben je van 13:00u – 17:00u van harte welkom in Het Sieraad om deel te nemen aan de E-CRU Wines & Spirits wijnproeverij en wijncursus.

Voor meer informatie ga naar: https://www.e-cru.nl/w-najaarsproeverij+20+november+2016-415

07-11-2016

Master & More International Study Fair

De MASTER AND MORE studie fair wordt op 1 november in Het Sieraad gehouden en is een alles in één informatie beurs voor internationale studenten, die na hun studie nog een opvolgende master willen doen. Ontmoet verschillende universiteiten en business schools die internationale programma’s aanbieden.

Voor meer informatie ga naar de volgende link:http://www.master-and-more.eu/en/masters-portal

22-09-2016

Amsterdam Dance Event in het Sieraad 20 t/m 22 oktober

ADE festival organiseert van 19 tot en met 23 oktober 300 events in Amsterdam. Tijdens ADE draaien er 2.000 DJ’s gedurende vijf dagen in 100 clubs en locaties waarvan Het Sieraad een van de bijzondere deelnemers is. Gedurende dit festival is Amsterdam een van de drukste en meest inspirerende ‘clubbing cities’ ter wereld. Het programma bestaat uit bekende artiesten en daarnaast ook opkomend talent. Elk jaar komen er circa 365.000 bezoekers vanuit de hele wereld op het grootste internationale club festival af.

Datum ADE in Het Sieraad: 20 t/m 22 oktober

Programma 20 oktober: Fedde Le Grand presents Darklight Sessions

Programma 21 oktober: NGHTDVSN ADE Special Day 1

Programma 22 oktober: NGHTDVSN ADE Special Day 2

Voor het hele programma en meer informatie check de volgende link: https://www.amsterdam-dance-event.nl

30-05-2016

EdelWise Festival 2016

EdelWise Festival is het festival waar muziek en spraakmakend entertainment worden gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Tijdens deze grootse buiten editie van EdelWise wordt je volop getrakteerd op de leukste verrassingen!
Dans je met ons mee in het gras op 30 juli van 13u tot 23u?

EdelWise Festival 2016

EdelWise Festival 2016

08-04-2016

Aftermovie Edelwise 5 jaar!

Wat hebben wij genoten van het vijfjarig bestaan van EdelWise. Zoveel lieve berichten, feestende mensen en mooie herinneringen. Bedankt voor dit alles, wij genieten nog even na met deze geweldige aftermovie en op naar de volgende vijf jaar!

Schermafbeelding 2016-04-08 om 15.19.38

21-03-2016

It’s official: Edel Events is gelanceerd!

Vol trots opende we afgelopen woensdag de deuren van een stralend Sieraad voor onze collega’s uit de evenementen branche. Voor wie erbij was: bedankt voor het komen! Mocht je het helaas gemist hebben, dan ben je uiteraard altijd van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. Neem gerust contact met ons op!

 

 

10-03-2016

EdelWise Festival is terug

En hoe! In het vernieuwde Rembrandt park is het 30 juli weer tijd voor de buiten editie van EdelWise, de verrassende maandelijkse vrijdagmiddagborrel en daverend festijn in Het Sieraad in Amsterdam-West. Het is een festival waar we muziek en spraakmakend entertainment combineren met heerlijk eten en drinken. De leukste (live)muziek, bijzondere optredens en bovenal veel verrassingen! Wil jij samen met je vrienden onderdeel zijn van alles wat zich afspeelt bij de verschillende area’s? Haast je 26 maart vanaf 10u naar je laptop en scoor je earlybird tickets!

Early Bird Tickets E19,50/ Reguliere Tickets E29,50​

Kaartverkoop start 26 maart, om 10u, zorg dat je klaar zit! EdelWise@Facebook

03-03-2016

Unique Venues of Amsterdam

Unique Venues of Amsterdam heeft tijdens de beurs Evenementencontact 2016 zijn gezicht laten zien. 20 locaties, waaronder Het Sieraad, hebben de mogelijkheden van de locaties en het platform enthousiast overgebracht naar alle bezoekers van de stand. Een groot succes met veel positieve reacties!

Lees hier over Unique Venues of Amsterdam!

 

16-02-2016

EdelWise 24 februari

De maandelijkse vrijdagmiddag-en avondborrel van Amsterdam en dit keer ook de opening van het nieuwe seizoen van EdelWise in Het Sieraad. Het is een nieuwe en inspirerende manier om op onze unieke locatie Het Sieraad de week af te sluiten. Wij experimenteren en onderzoeken op het gebied van eten, drinken en entertainment en kunnen jou hierdoor iedere maand weer verrassen.

26-01-2016

Edel Events host SpinAwards 2016

Op 21 april 2016 host Edel Events de SpinAwards 2016 in Het Sieraad. Sinds 1998 zet de Stichting SpinAwards zich in voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media. De SpinAwards zijn prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen en worden uitgereikt aan Nederlandse en Belgische inzender. Op de website staat meer informatie.  

10-01-2016

De Toekomst van Marketing

Op dinsdag 26 januari 2016 vindt de 9e editie van De Toekomst van Marketing plaats in Het Sieraad. Een mooie line up aan sprekers neemt je mee in de trends en ontwikkelingen in marketing gebied van deze tijd.
Hoor bijvoorbeeld KLM over hun innovaties in travel, Emark over de ‘Internet of Things, en IBM over ‘Watson’ de zelfdenkende computer die nu ook marketeers de helpende hand gaat bieden. Meer informatie over DeMeterOnline kunt u vinden op: De Meter- Online

09-01-2016

EdelWise 5-jarig bestaan

EdelWise, de maandelijkse vrijdagmiddag- en avondborrel, bestaat dit jaar 5 jaar! Op vrijdag 29 januari organiseert Edel Events, makers van onder andere EdelWise, een special 5-to-5 edition. Van 17:00 tot 05:00 wordt er gedanst, gedronken, feest gevierd en geproost op deze bijzondere verjaardag.

Zoals je gewend bent van EdelWise staat de gehele avond in het teken van verrassend entertainment, acts en heerlijke muziek.

Meer informatie vind je op de website edelwise.nl

08-01-2016

Rave for Humanity

Rave for Humanity is een ode aan de mens. Het is een feest waar artiesten, ondernemende frontrunners en feestgangers samen komen om het verschil te maken. De opbrengst van de avond doneren we volledig aan de volgende initiatieven voor vluchtelingen: The Syrian Chef, Hack your Future, Incubator for Immigrants, TakeCare BnB, Sheltersuits.

Zaterdag 27 februari vindt het evenement plaats in Het Sieraad.

Maak het verschil. Join the party with a purpose. Check www.raveforhumanity.org voor meer informatie.

Kaartverkoop start 15 januari 2016.

24-11-2015

UWV Banenmarkt (Werk3daagse)

Het Sieraad heeft zijn maatschappelijke bijdrage geleverd aan verschillende banenmarkten dit jaar! In samenwerking met het UWV en de Gemeente hebben zich meer dan 5.000 werkzoekenden laten inspirerend en informeren over de kansen op de arbeidsmarkt. Tijdens deze dagen vonden er ook inspirerende workshops plaats waar CV dokters aanwezig waren, kleding adviseurs en speedmatches tussen werkzoekenden en werkgevers.

Meer informatie over de banenmarkt kunt u vinden op: Lerenwerken.nl

24-11-2015

Unique Venues of Amsterdam

Met veel trots mag Het Sieraad zich tot een van de 18 leden noemen van Unique Venues of Amsterdam! 

Unique Venues of Amsterdam is een samenwerkingsverband opgericht in 2014. Geboren uit de behoefte de bijeenkomsten van klantrelaties tot een zo groot mogelijk succes te maken stelt de associatie zich ten doel alle bijzondere locaties van Amsterdam op overzichtelijke wijze onder de aandacht te brengen bij de binnenlandse én buitenlandse evenementenbranche. Meer informatie kunt u vinden op: Uniquevenuesofamsterdam

 

Terug naar boven